پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مسئول روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان امام سجاد(ع) در یادداشت آموزشی به اهمیت آداب و معاشرت اصولی در بالا بردن راندمان کاری پرداخته است.

مسئول روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان امام سجاد(ع) در یادداشت آموزشی به اهمیت آداب و معاشرت اصولی در بالا بردن راندمان کاری پرداخته است.


به گزارش روابط عمومی بیمارسان امام سجاد(ع) یاسوج: در متن یادداشت آموزشی سیاوش اسد زاده آمده است:


آداب و معاشرت، بازتاب چشم انداز کلی رفتارها

 در محل کار به نحوه آداب و معاشرت کارمندان با یکدیگر بر می گردد، آداب و معاشرت اصولی اساسی در بالا بردن راندمان کاری به شمار می رود.یکی از نکاتی که باید در محیط کار رعایت شود آداب معاشرت است ،چرا که این آداب بازتاب چشم انداز کلی رفتار شما در نگاه دیگران است. هر مکانی آداب مخصوص به خود را دارد و محل کار هم یکی از مکان هایی است که رعایت آداب معاشرت و احترام به شرایط آن اهمیت زیادی دارد.


استفاده از عطر در محیط کار خوب است اما نه عطرهایی با بوی تند که غالبا نیز مورد استفاده آقایان قرار می گیرد، زیرا بوی تند عطر، باعث آزار دیگران و موجب اذیت شدن  مشام همکارانتان می شود. از انجا که محیط کار محیط بسته ای است بوی عطر ملایم نیز به خوبی در هوا پخش می شود لذا دیگر نیازی یه استفاده از عطرهای تند نیست.


در فضای بسته محیط کار بلند حرف نزنید. حرف زدن با صدای بلند در چنین محیطی صورت خوشی ندارد و باعث نگاه سرزنش آمیز دیگران می شود.


به عنوان نمونه اگر می خواهید در مورد موضوعی با یکی از همکارانتان که در فاصله نسبتا دوری از شما قرار دارد، صحبت کنید، استفاده از تلفن همراه، پیامک کوتاه و یا ملاقات با او می تواند مناسبترین راه ها باشد.


شوخ طبعی و خوش رویی، چاشنی روابط کاری موفق

با همکاران خود قهر نباشید، با خوش رویی وارد شوید و حتی در ابتدای کار کمی شوخی کنید. با این کار هم به خود و هم به همکاران روحیه می دهید. یک سلام و احوالپرسی پر انرژی جمعی کافی است. ورود پر انرژی شما می تواند حس خوبی به همکاران بدهد.شوخی و خنده را به جلسات خودتان راه بدهید.


تمیز نگه داشتن میز کاری، نشان دهنده شخصیت فردی


 یکی از مهمترین نکاتی که معمولا مورد غفلت کارکنان یک اداره یا نهاد واقع می شود، تمیز نگه داشتن وسایل و ابزارهایی است که در اختیار دارند.هر روز وقتی کارتان تمام می شود، سعی کنید وسایل روی میز کارتان را مرتب سر جای خود بگذارید و کاغذهای باطله یا زباله های دیگر را توی سطل زباله بیندازید. این کار وقت شما را نمی گیرد و موجب نمایان شدن شخصیت و روحیه فردیتان می شود.


تمیزکاری نیازی به گذراندن آموزش ندارد. بنابراین حتی در روز اول کار هم، اگر می‌توانید جایی را مرتب یا تمیز کنید، این کار را بدون اینکه از شما خواسته شود انجام دهید.


مصرف خوراکی های پرادویه در محیط کار را کاهش دهیم


از خوردن غذاهای تند و بو دار به ویژه در محیط کار بپرهیزید، غذاهای پر ادویه و تند، دارای موادی هچون سیر و پیاز هستند که موجب دوری گزیدن همکارانتان در حین مکالمات رودر رو با آن ها می شود.


اگر سیاست روشنی برای رعایت نکات بهداشتی در محیط کار وجود داشته باشد، کارمندان موظف به رعایت آن خواهند بود و عدم رعایت نظافت، به معنی تجاوز به حقوق دیگر کارمندان و نقض آشکار سیاست های بهداشتی محل کار محسوب می شود.


تفکیک محیط خانوادگی از محیط کار


 به راحتی برای هرکسی در محیط کار درد و دل نکنید چه لزومی دارد که همکاران از اتفاقات خانوادگی شما اطلاع داشته باشند باید بین محیط کار و محیط خانوادگی تفکیک قائل شوید. برای هر کسی، در هر شرایطی و با هر کیفیتی درد دل نکنید و حد و حدود خود در محل کار را نگه دارید تا از مشکلات احتمالی ناشی از آن در امان باشید.


 آرایش کردن در محیط کار میزان و اندازه ای دارد. رعایت این نکته بسیار ضروری است. آرایش شما در محیط کار نباید به هیچ عنوان جلب توجه کند. وقار و منش خود را با این نوع رفتار زیر سوال نبرید.


قضاوت و پیش داوری در محیط کار ممنوع


 از شایعه پراکنی و از بدگویی پشت سر سایر همکاران دست بر‌دارید. هر آنچه را که می شنوید بدون توجه و تحقیق درباره صحت و درستی، آن را تکرار و پخش نکنید. درباره رفتار‌های به ظاهر مشکوک، قضاوت و پیش داوری نکنید.


 سعی کنید حتما به موقع در محل کار حضور داشته باشید. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. بهتر است ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زودتر از آغاز ساعت کاری‌تان، در آنجا حاضر شوید، زیرا در این صورت زمان کافی برای آمادگی خواهید داشت. حتی می‌توانید در صورت نیاز به سر و وضع خودتان برسید و خود را مرتب کنید.


تمرکزتان بر روی فعالیت و حرفه ی خود باشد


کارمندان خوب سرشان را پایین می‌اندازند و به کار خودشان می‌رسند. در محل کار، توانایی‌های خود را نشان دهید و بر کاری که باید انجام دهید تمرکز کنید. وقت خود را برای کار دیگران صرف نکنید و اجازه بدهید خودشان کارشان را انجام دهند. به یاد داشته باشید که این موضوع با کمک کردن به دیگران تفاوت دارد.فقط بر کار خود تمرکز کنید و به دیگران کاری نداشته باشید.


 اگر در محل کارتان، همکارانی هستند که برقراری ارتباط و تعامل با آنها کمی دشوار است، با آنها بدرفتاری نکنید. این کار ناخودآگاه بر فرصت‌های شغلی شما در محل کارتان تأثیر منفی می‌گذارد. به یاد داشته باشید که استخدام همکاران‌تان نیز مانند استخدام شما با دقت صورت گرفته است، بنابراین اگر به آنها بی‌احترامی کنید، یعنی شعور کارفرمایتان را نادیده گرفته‌اید و در واقع به او اهانت کرده‌اید.6